Lavertuur

Projectontwikkelaars met een sterke eigen visie

We ontwikkelen oplossingen voor huisvestingsvraagstukken. Voor eigen risico en in de rol van gedelegeerd ontwikkelaar. Voor wonen en voor werken. Voor ontspanning, zorg en welzijn.

Grootschalig of juist kleinschalig. Voor iedere vastgoedvraag, in de breedste zin van het woord. Vanaf het prille begin, of tot aan einde levensduur. Intensief en persoonlijk betrokken gedurende het gehele proces. Met passie en toewijding alsof ieder project ons eigen project is.

Over ons

Meer dan de som der delen

Professionals die elkaar versterken

Bij Lavertuur benaderen we vastgoedvraagstukken integraal, waarin we alle expertise van het team benutten. Of het nu gaat om het adviseren en ondersteunen bij verwervingen, prijsvragen, tenders of het verder uitontwikkelen van een locatie; samen maken we van originele ideeën uitvoerbare plannen. Ongeacht je vastgoedvraag en om het beste hierin naar boven te halen. 

Dit zijn wij

Maak kennis met onze professionals

Bartton Langens

Oprichter en mede-eigenaar van Lavertuur. Startte zijn carrière bij een aannemer en maakte in 2005 de overstap naar de projectontwikkeling. Vult zijn commerciële blik aan met een flinke dosis technische vakkennis. Bij mooi weer neemt hij het er lekker van in zijn groene oldtimer.

Bartton Langens
tel: +31620490523‬
email: [javascript protected email address]
LinkedIn Profile

Joris de Smet

Projectontwikkelaar en mede-eigenaar van Lavertuur. Begon in 2014 zijn carrière als ontwikkelaar en kan er geen genoeg van krijgen. Weet waar het koffiezetapparaat staat bij zijn vaste opdrachtgevers. Van nature de rust zelve en een echte verbinder. Is gek op motoren.

Joris de Smet
tel: +31614219307‬
email: [javascript protected email address]
LinkedIn Profile

Iris Sijssens

Projectontwikkelaar bij Lavertuur. Is een ster in vastgoedvragen benaderen vanuit de eindgebruiker. Deed als ontwikkelaar jarenlang ervaring op bij verschillende bedrijven in de woningbouwbranche. Zit strak op het proces en houdt alle touwtjes graag in handen.

Iris Sijssens
tel: +31643051903
email: [javascript protected email address]
LinkedIn Profile

Ashraff Ma'arij

Junior Projectontwikkelaar bij Lavertuur. Pientere jongen die zijn hart verpand heeft aan de vastgoedontwikkeling. Werkt creatieve ideeën verder uit in concrete plannen. Doet dat met liefde, toewijding en een grote glimlach op zijn gezicht. Is dol op eten en voornamelijk zoete lekkernijen. 

Ashraff Ma'arij
tel: +31628580629
email: [javascript protected email address]
LinkedIn Profile